Schadeherstel

Geen schade te groot, en geen kleur onmogelijk.

Wij zijn professionele schadeherstellers met passie voor ons vak en gespecialiseerd in het herstellen van alle soorten schades aan uw bedrijfspand.

MR Cladding Repair is uw partner bij alle soorten schades

Geen schade te groot, en geen kleur onmogelijk.
Van een unikleur zoals RAL 7016, tot metallic kleuren zoals bijvoorbeeld RAL 9007.
Wij garanderen u het beste resultaat door jarenlange ervaring.
Of het nu gaat om een aanrijd-schade door bijvoorbeeld een auto of vrachtwagen, opleveringspunten van een nieuwbouwproject, of verzekeringswerk, in elke situatie beschikken wij over de juiste expertise en ervaring om tot het hoogst haalbare resultaat te komen.
Wij herstellen alle type panelen en elk soort liniering, u kunt bij ons terecht voor MR- liniering, MMR- liniering, LL- liniering, damwandprofiel of een vlak paneel.

schadeherstel mr cladding repair

Wij herstellen

Door onze ervaring en passie voor het vak hebben wij ons gespecialiseerd in het gehele spectrum van schades, coatings linieringen en kleuren.

Wij herstellen o.a. Kingspan panelen, Joris Ide panelen, Isocab panelen, Hardeman panelen en Arcelor Mittal geïsoleerde panelen. Of het nou gaat om een geïsoleerd paneel of een paneeltype met een enkele huid zoals een damwandprofiel-profilering of een aluminium golfplaat, uw herstelwerkzaamheden zijn bij ons in vakkundige handen.
Wij zijn in staat om elk type liniering te herstellen, de meeste voorkomend types zijn: Microrib, Mini Microrib en LL-liniëring.

Ook herstellen wij beschadigingen zoals een verkeerd geboord gat, reclameschade of een aanrijd schade door bijvoorbeeld een aanhanger of auto, maar ook bijvoorbeeld loslatende coating zoals plastisol.
Eveneens herstellen wij schades waarbij een gedeelte van de metalen huid openligt doordat er bijvoorbeeld een hoogwerker tegenaan is gereden.

Tevens kunt u bij ons terecht voor het herstel van schade aan gladde oppervlaktes, zoals aluminium cassettes, een deurlijst met krassen of deuken, vensterbank, boei van een loftwoning of bedrijfspand of een metalen oppervlakte die is gepoedercoat.
Daarnaast herstellen wij schade aan koeldeuren van een koelcel, of gladde panelen in een cleanroom. Maar ook winkelpuien of schuifdeuren van een woning.

Oppervlaktes met een structuur zoals die van bijvoorbeeld overhead-deuren van distributiecentra’s of bijvoorbeeld plastisol (ook wel loslatende lak) kunnen wij eveneens herstellen.

schadeherstel mr cladding repair

Welke schades herstellen wij?

Gevelschade

Een aanrijdschade, een verkeerd gezaagde spuwer of krassen in een kozijn, wij herstellen alles vakkundig

Inbraakschade

Inbraakschades aan uw bedrijfs- of winkelpand herstellen wij vakkundig en nagenoeg onzichtbaar

Brandschade

MR Cladding Repair bezit alle facetten om uw brandschade volledig te herstellen en u te ontzorgen

Stormschade

Wij kunnen uw gevel volledig herstellen zonder dat er panelen uitgewisseld hoeven te worden

Overige diensten

Verkrijting

Wij voorzien uw bedrijfspand of gevel vakkundig van een nieuwe, frisse en duurzame coating

Corrosie

Ook corrosie kunnen wij vakkundig voor u verwijderen. En nog een stukje tekst om het gelijk te maken

Kleurverschil

Wij kunnen elke kleur op locatie maken om zodoende het gewenste resultaat te behalen

(De)montage

Soms is het vervangen van beplating of zetwerk de beste optie wanneer het herstellen niet meer mogelijk